Campionatul Național de Alergare Montană, ediția a VIII-a, sâmbătă, la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

 

În municipiul Vatra Dornei se va desfășura sâmbătă, 13 august a.c., cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Național de Alergare Montană.

alergare montana

La competiție sunt așteptați peste 200 de participanți de la majoritatea cluburilor din țară.

Potrivit promotorului concursului, Cristian Prâsneac, de la CSM Dorna Vatra-Dornei vor participa 9 sportivi, printre care și Gabriel Bularda, campion balcanic și național la categoria juniori.

Startul întrecerii se va da la ora 10.30, în parcarea telefericului (Str. Negrești), iar finish-ul va fi la capătul telefericului.

”Acest concurs este și un criteriu de selectie pentru participarea la Campionatul Mondial de Alergare Montană de la Sarapeva-Banya, din Bulgaria, din 11 septembrie, la care se vor califica primii 4 sportivi clasați la fiecare categorie”, a arătat Prâsneac.

El a ținut să mai precizeze că având în vedere că ziua de sâmbătă, 13 august, a fost decretată zi de doliu național în memoria Reginei Ana, concurenții vor alerga cu banderole negre pe braț, iar festivitatea de premiere se va desfășura fără intonarea imnului național și cu drapelul României coborât în bernă.

Campionatului Național de Alergare Montană este organizat de Primăria municipiului Vatra Dornei și Federația Română de Atletism.

 

 


Intră acum și în grupul de