Spectacolul ”Cărțile” va fi prezentat, în weekend, în alte două locații din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Afiș - CărțileSpectacolul “Cărțile – fabulă urbană”, după o piesă scrisă de Horia Gârbea, regia artistică Octavian Jighirgiu, va avea alte patru reprezentații în aer liber, în acest weekend, în spații neconvenționale din municipiul Suceava.

Într-un comunicat de presă al organizatorilor acestui eveniment, se precizează că spectacolul va fi prezentat sâmbătă,  20 august a.c.,  la orele 17.00 și  19.00, în Cartierul Obcini, Strada Stațiunii  nr.7 bl. E6 Sc. B  (în spatele Alimentării Dany Gry), iar duminică, 21 august a.c., la aceleași ore, pe str. Pictor Șerban Rusu Arbore bl.B2 Sc.A (blocurile ANL, în spatele benzinăriei OMV).

”Cunoscut pentru activitatea sa intensă de publicist și autor de poezie, proză, teatru, critică literară și teatrală, eseuri, cu un total de 12 piese, prezentat atât în țară, cât și peste hotare, Horia Gârbea a realizat de asemenea și scenarii de film și televiziune.
Octavian Jighirgiu este profesor la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași și regizor cu o bogată experiență.
“Cărțile – Fabulă urbană” invită spectatorul să mediteze asupra rosturilor intelectualului în lumea contemporană. Conceput pentru spații neconvenționale, spectacolul oferă publicului șansa de a participa la acțiunea dramatică, prin metodele specifice teatrului”, se mai arată în comunicatul de presă.

Evenimentul este organizat de Teatrul Municipal “Matei Vișniec”, Primăria și Consiliul Local Suceava.

 


Intră acum și în grupul de