Semifinala GBOB Bucovina-Moldova 2016, sâmbătă, în 31 Motor’s Pub din Suceava


Intră acum și în grupul de

31 Motor’s Pub din municipiul Suceava va găzdui sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 20:00, Semifinala GBOB Bucovina-Moldova 2016.

GBOB (Global Battle of the Bands)- Bătălia Mondială a Formațiilor este cea mai mare și cea mai apreciată competiție de muzică live  din lume, fiind organizată anual în peste 30 de țări, pe 5 continente.

Potrivit organizatorilor, scopul evenimentului este de a-i aduna pe cei pasionati de arta muzicii pentru a realiza schimburi de experiență.

”GBOB nu este un concurs, ci o comunitate.

05-2016. Semifinala GBOB Bucovina-Moldova WEBPublicul are sansa de a descoperi formații pe care nu le-a mai văzut și de a asculta muzică nouă, actuală, contemporană, original si live dintr-o gamă largă de genuri muzicale.

Pentru artiști, este posibilitatea de a cunoaste alți artisti și alte formații cu care sa colaboreze la concerte sau turnee. Totodată, aceștia vor avea oportunitatea de a cunoaste si de a da mâna cu cei prezenți in juriu, oameni activi în industrie: impresari, ingineri de studio, organizatori de festivaluri”, precizează organizatorii competiției.

Trupele care vor intra în concurs sunt: Adamo Caduco (Suceava) Post-Metal, Atrivm (Tecuci) rock alternativ, B.P.C. (Iași) punk, The EMP (Bistrița) instrumental, progresiv, Iron Cross (Iași) metal alternativ, Outstorm (Iași) rock alternativ, Reflections (Bacău) rock alternativ, Serpent Stream (Iași) Nu metal, The Wax Road (Ungheni, MD).

Invader, formația de melodic death metal, din Lupeni-Hunedoara, care a obținut locul al treilea la editia din 2015 a GBOB Romania, va susține un recital în cadrul evenimentului.

Juriul competiției este compus din: Geanina Chiricuță, directoarea revistei muzicale online The Intermission, la București, Richard Constantinidi, director național GBOB România și președinte al Asociației Sunetul Muzicii din Cluj-Napoca,  Gelu Lăpușneanu, CEO Getic Art Studio, chitarist și manager GOD, organizator Tattoo Fest Iași, membru la Asociația culturală Geto-Dacii din Moldova, Graham Robinson, CEO Anglo-Saxon Booking Agency și George Vanvu, coordonator muzical la Radio Iași.

Observatori la semifinala de la Suceava sunt: Adrian Bălan, administrator la Underground Pub Iași, Mihai Răzvan Mugescu, project manager Aby Stage Bar Râmnicu Vâlcea, director PR GBOB România și Bobby Stroe, directorul festivalului Blues Con-fusion de la Suceava.

Două formații se vor califica la Finala Națională GBOB România 2016.

Premiile la această semifinală sunt oferite de: Getic Art Studio, Radio Iași, Intermedia TV Suceava șiUnderground Pub Iași, Aby Stage Bar Râmnicu Vâlcea, The Intermission București, Morsound & Co. și Asociația ”Sunetul Muzicii”.

Evenimentul este realizat cu sprijinul celor de la: TOP EXPRESS (Vâlcea), Viniloteca (Timișoara), Morsound (Timișoara), Exact media (Sibiu), Albert Hotel (Suceava). (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de