Târg Handmade, atelier de creație și mii de premii, la Iulius Mall Suceava

În acest weekend, Iulius Mall Suceava își invită clienții să combine sesiunile de shopping cu evenimente pe placul lor: târg de obiecte lucrate manual, atelier de creație, petrecere cu clovnul Bobo și mii de premii atractive.

Potrivit unui comunicat al complexului comercial, Dâde vineri până duminică, în perioada 9 – 11 septembrie a.c., parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a Târgului Handmade. Expozanții s-au pregătit cu piese deosebite, lucrate cu migală, care să aducă un plus de personalitate unei ținute sau unui colț de locuință. Bijuterii din materiale neconvenționale, pietre prețioase și semiprețioase, accesorii vestimentare, decorațiuni, cosmetice naturale, cutii pentu podoabe și multe alte articole create manual sunt propunerile pentru cei care apreciază unicitatea.

În ultimul weekend dinaintea începerii noului an școlar, prichindeii sunt așteptați să participe la activități care să le aducă bucurie. Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, se va desfășura un atelier de creație cu intrare liberă. Sub îndrumarea specialiștilor de la Creativ & Deco, cei mici vor învăța cum să realizeze propriul suport pentru instrumente de scris. Materialele vor fi puse la dispoziție de către Iulius Mall Suceava.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, programul de timp liber al copiilor va fi completat cu o petrecere în compania clovnului Bobo. Surprize dulci, farse amuzante și jocuri antrenante sunt ingredientele unei seri distractive.

iulius-mall-suceava

Până pe 18 septembrie a.c., cumpărăturile de la Iulius Mall Suceava le pot aduce clienților șansa de a câștiga premii mult râvnite. La tombolă pot participa toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei. Zilnic, primii 200 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: căști realitate virtuală, boxe wireless, căști audio wireless, power bank-uri, mp3-uri, sesiuni de distracție la Virtual Reality, acces de o oră la Mischa Kids, vouchere la Emanuelle Home, Nan by Danina Line și Gentlemen`s Barber Shop și băuturi răcoritoare. La extragerile zilnice vor fi desemnați doi câștigători, care vor fi răsplătiți cu un penny board, respectiv un smartwatch. În plus, la extragerile din fiecare duminică din perioada de desfășurare a campaniei vor fi desemnați doi câștigători, care vor primi un scuter electric hoverboard, respectiv o cameră foto – video sport. La finalul campaniei, cel mai norocos client va primi un kit complet pentru pasionații de jocuri, care include Smart TV Ultra HD, o consolă PlayStation 4, un sistem audio și un joc apreciat de gameri, se mai arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.