Concert VUNK la deschiderea noului an universitar la Suceava


Intră acum și în grupul de

concert-vunk-la-usvNoul an universitar începe în forță la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava cu un concert de zile mari susținut de îndrăgita trupă VUNK.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc luni, 3 octombrie, de la ora 19:00, pe esplanada din fața Corpului A al instituției sucevene de învățământ superior, intrarea fiind liberă.

”Muzică de calitate, nenumărate premii, fani, emoții, atmosferă. Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu, Nicu Sârghea – într-un cuvânt VUNK. Cu o istorie bogată și cu hituri deja arhicunoscute VUNK este una din trupele preferate din România, ritmurile lor fiind ușor de recunoscut de orice ascultător. Pe 3 octombrie, vă așteptăm să cântăm împreună cu VUNK hituri consacrate precum: “Artificii pe tavan”, “Pleacă”, “Scapă-mă de ea”, “Fă-mi cu mâna” și multe altele”, arată organizatorii.

Aceștia mai precizează că în deschiderea concertului susținut de formația Vunk va cânta trupa Univercity a studenților din Universitatea “Ștefan cel Mare”, iar  seara va fi încheiată de Aykad, care va încânta audienţa cu ritmuri de muzică electronică.

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau numărul de  telefon 0752 092 606.

 

 


Intră acum și în grupul de