Prima ediție a evenimentului Simfonii în Câmpulung, recital al artiștilor Filarmonicii de Stat din Botoșani ce vor intepreta arii celebre


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY Câmpulung Moldovenesc Rarău-Bucovina a anunțat că va organiza joi, 22 septembrie 2016, începând cu ora 18:30, evenimentul cultural SIMFONII ÎN CÂMPULUNG PRIMA EDIŢIE, DIVERTISMENT DE TOAMNA.

Concert simfonic centru
Filarmonica Botoșani la Simfonii de Toamnă Suceava 2012

Anul acesta, câmpulungenii vor petrece o seară memorabilă în compania artiştilor de la FILARMONICA DE STAT BOTOŞANI care vor intrepreta arii celebre. În repertoriul pregătit pentru această ediţie a evenimentului sunt incluse piese aparţinînd compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Georges Bizet, Fr. Suppe, anunță organizatorii.

Oraşul Câmpulung Moldovenesc va fi gazdă, pentru cîteva ore, pentru orchestra condusă de dirijorul Daniel Mânaşi, Concert Maestru al Orchestrei de Camera Radio, iar orchestra va reuni 50 de artişti de elită, iar concertul extraordinar va avea loc în spaţiul amenajat la BUCOVINA GRAND SALON, accesul în incinta făcîndu-se atât pe baza invitaţiilor cât şi gratuit, în limita locurilor disponibile.

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect, scopul fiind şi strângerea de fonduri pentru asociaţia Freamăt de Speranţa.

Organizarea acestui eveniment, SIMFONII ÎN CÂMPULUNG PRIMA EDIŢIE, DIVERTISMENT DE TOAMNA a fost posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment, nume importante din mediul de afaceri local, din rândul autorităţilor locale şi mass-media, mai arată organizatorii.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.(N.B.)


Intră acum și în grupul de