Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, invitații speciali ai Târgului de toamnă ”Produs în Bucovina” de la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În parcarea complexului comercial Iulius Mall Suceava va avea loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie a.c., cea de-a VIII-a ediție a Târgului de toamnă ”Produs în Bucovina”.

Evenimentul se va desfășura sub genericul ”Gustă din Bucovina!” și îi va avea ca invitați speciali pe actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru.

Programul manifestărilor cuprinde: prezentarea delicateselor specifice Cămării bucovinene, prezentarea celor mai renumite și gustoase mâncăruri bucovinene, prezentarea gastronomiei etniilor din Bucovina, Seară bucovineană, spectacole folclorice susținute de interpreți, ansambluri și formații artistice din Bucovina, printre care și renumitul Ansamblu Artistic Profesionist ”Ciprian Porumbescu” din Suceava, precum și dezbateri și concursuri interactive.

insert-promo-nobrand-targ-toamna-2016

”Amatorii de delicii culinare vor avea prilejul de a savura o varietate de produse bucovinene: preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Cei care preferă bucătăria românească se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina.

Ca și în edițiile precedente, Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va include şi spectacole de muzică şi dansuri populare susținute de interpreți și formații folclorice din regiune, printre care și îndrăgitul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava”, arată organizatorii evenimentului.

Totodată, potrivit acestora, în cadrul târgului vor fi lansate programul ”Crăciun în Bucovina” și oferta turistică pentru Sărbătorile de Iarnă.

Scriitorul Casian Balabasciuc va fi prezentatorul acestui eveniment  organizat de Asociația ”Produs în Bucovina”, Consiliul Județean Suceava, Asociația pentru Turism ”Bucovina” și Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de