Lungu: Îi asigur pe suceveni că vor avea apă caldă și caldura în această iarnă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu sustine o conferinta de presa.

ion lungu (7)

LIVE TEXT:

”O problema la care lucram de 10 ani incoace e legata de termoficare. Am facut o oferta pentru a cumpara de la Termica tevile, dar nu a fost de acord.

Am discutat din nou cu lichidatorul si putem oferi doar un pret corect. Ei cer aproape 10 milioane de euro. Nu vom plati decat valoarea de piata a bunurilor.

Îi asigur pe suceveni că vor avea apă caldă și caldura în această iarnă. Ma bazez pe finalizarea acestui razboi surd intre noi si Termica.

Lucrarile de asflatare pentru urmatorii doi ani au fost castigate de o asociere de firme si   i-am invitat pe reprezentanții acestora la discutii si la planificarea lucrarilor.

O preocupare a Primariei ramane modernizarea pietelor. Am retusat problema cu lumina in piata mare. Acum legumele au culoarea lor naturala.

Pana se formeaza un nou Parlament, dupa alegeri si un nou Guvern, e posibil sa avem buget prin martie, la anul.

15.169 locuitori din Suceava sunt aproape de pragul saraciei. E un studiu facut de Banca Mondiala.

Eu opinez insa ca recensamantul ultim nu este real. Sunt convins ca populatia municipiului Suceava este peste 100.000 de locuitori.

E necesara o nocturna pe Areni. Nu resping si comentariile contra. E rusinos sa mergem sa disputam meciuri cu echipa noastra in alta parte.

Ma bucur ca Foresta joaca bine si cine stie poate promvam in prima liga. Mai sunt de dat 600.000 lei la echipa.

Important e sa avem o lista de oameni valorosi care sa se poata bate la Bucuresti. Nu ne e indiferent ce parlamentari vom avea acolo. Sper ca azi sa fie transata problema si sa intram in linie dreapta ca deja campania bate la usa.

Ce sa spun, sper ca azi sa se risipeaca zvonurile cu privire la candidati si sa avem o lista definitiva.”


Intră acum și în grupul de