Bijuterii din „Piatra Norocului” prezentate de Expomineralia și colecția de toamnă Bag Expo, la Iulius Mall Suceava

Sucevenii sunt întâmpinați la Iulius Mall Suceava cu noi ediții ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo, care aduc în prim plan articolele must-have ale sezonului de toamnă, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

expomineralia-iulius-mall-suceava

Potrivit sursei menționate, doamnele și domnișoarele vor avea nenumărate motive de shopping, pentru că la Iulius Mall se desfășoară, de miercuri până duminică, 5 – 9 octombrie 2016, noi ediții ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo. Cei pasionaţi de pietre preţioase şi semipreţioase vor descoperi exponate deosebite, în piațeta de la intrarea principală în Iulius Mall, la Expomineralia. Această ediţie este dedicată chihlimbarului, clienții Iulius Mall putând admira şi cumpăra o gamă largă de bijuterii şi decoraţiuni realizate din „piatra norocului”, de la cercei, brăţări, coliere, inele şi broşe, până la copăcei decorativi şi figurine. Articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor. Cei interesați vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate, iar doritorii își pot crea propriile accesorii, în sectorul de workshop.

bag-expo-iulius-mall-suceava

În document se mai arată că, în paralel, la parterul Iulius Mall se reinstalează universul accesoriilor, de unde clientele își pot alege cât de multe genți își doresc, întrucât sunt expuse nenumărate modele. Această ediție prezintă colecția de toamnă, menită să dea personalitate garderobei în sezonul rece. Vedete vor fi gențile din catifea și cele în tonuri de grena și bleumarin, care se află în trendurile actuale. O secțiune specială a târgului va fi dedicată studenților, care vor găsi la Bag Expo rucsacuri, genți și mape pentru toate preferințele, încăpătoare, comode și în culori vesele. Bag Expo reunește aproximativ 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele și multe altele.