Cinci mașini avariate și doi răniți la Vicovu de Sus după ce o șoferiță nu a acordat prioritate unui alt autoturism condus de un bărbat cu interdicție de a conduce


Intră acum și în grupul de

Cinci mașini au fost avariate, o femeie și copilul de cinci ani au fost răniți în orașul Vicovu de Sus după ce femeia, aflată la volanul unei mașini nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un bărbat care nu avea permis.

accident_rutier semn

Potrivit Poliției Suceava, marți,  în timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare, din oraşul Vicovu de Sus, o femeie de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 30 de ani, din  comuna Brodina, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a ricoşat într-un autoturism parcat regulamentar, care la rândul său, a tamponat alte două mașini, staționate regulamentar în parcare.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto şi a fiului acesteia, de 5 ani, pasager în autoturism.

Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, însă,  la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, această restricţie fiind dispusă la data de 21.09.2016, prin ordonanţa controlului judiciar.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de