Filmul “Babysitting” va fi proiectat la Biroul Francez din Suceava


Intră acum și în grupul de

La Biroul Francez din Suceava va fi proiectat miercuri, 12 octombrie a.c., începând cu ora 17:00, filmul Babysitting, în cadrul proiectului După-amiezi francofone la Suceava, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

babysitting-affiche

Aceștia precizează că publicul prezent la proiecția filmului va avea posibilitatea de a-l cunoaște pe noul lector de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, Benoît Gustot, care va provoca spectatorii la dialog.

Comedia franțuzească  Babysitting  (2014), avându-i în distribuţie pe Vincent Desagnat, Enzo Tomasini, Grégoire Ludig, Philippe Lacheau, acesta din urmă semnând și regia alături de Nicolas Benamou, a beneficiat, încă de la lansare, de o serie de aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate, îmbinând distracţia, scandalosul, satira dar şi emoţia.

În film îl cunoaștem pe Franck care visează să devină desenator de benzi desenate și lucrează la recepția editurii Schaudel. Într-o zi, este rugat de șeful său, Marc Schaudel, care e invitat la recepția premiilor editurilor, să aibă grijă pentru o noapte de fiul lui, Remy, un puști cu care Franck a făcut deja cunoștință. Totul degenerează într-o harababură de proporții, culminând cu dispariția micului Remy.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei

“Vă așteptăm la După-amiezile francofone la Suceava!”, transmit reprezentanții Biroului Francez din Suceava.

 


Intră acum și în grupul de