Paradă de mașini retro, târg handmade și activități pentru copii, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sfârșitul de săptămână aduce la Iulius Mall Suceava o agendă de evenimente care să bucure întreaga familie. Domnii pasionați de bijuterii pe patru roți sunt invitați la Retro Parada Toamnei,  iar doamnele pot admira și cumpăra cele mai frumoase obiecte handmade. Pentru copii, weekend-ul readuce activitățile distractive și creative, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

iulius-mall-suceava

Potrivit acestora, de vineri până duminică, în perioada 14 – 16 octombrie 2016, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al artizanilor iscusiți în realizarea articolelor handmade.

”Cei care vizitează târgul vor descoperi cercei, coliere, brățări, inele, butoni, insigne și diferite podoabe create prin cele mai ingenioase tehnici, vaze, tablouri, cutii de bijuterii și alte decorațiuni pentru un ambient personalizat, papioane și accesorii vestimentare neconvenționale, dar și cosmetice naturale. Toate articolele au un puternic caracter de unicitate, fiind create manual.

Sâmbătă este ziua dedicată copiilor la Iulius Mall Suceava. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își pot dezvolta imaginația și îndemânarea, participând la atelierul de creație. De această dată, năzdrăvanii vor învăța să realizeze tablouri colaj din semințe și boabe. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar cei de la Creativ & Deco le vor arăta etapele de creație. La final, copiii pot dărui tablourile de toamnă părinților sau își pot decora camera. De la ora 16.00, se dă startul distracției. Clovnul Bobo este gazda petrecerii și îi va amuza pe ștrengari cu jocuri, concursuri și farse antrenante.

Duminică, de la ora 10.00, pe esplanada de la intrarea principală în Iulius Mall Suceava va staționa Retro Parada Toamnei. Iubitorii de automobile vor putea admira maşini care au făcut istorie și le vor putea afla poveștile. Evenimentul este organizat de Retromobil Club, oferind colecționarilor prilejul de a-și expune automobilele cu amprenta trecutului. Printre mărcile prezentate la paradă se numără Mercedes „Coadă de rândunică”, Volkswagen Beetle, Jaquar, Daimler, Triumph și alte mașini retro. Totodată, cei doritori se vor putea fotografia alături de vehiculele impunătoare prin frumuseţea lor”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Anamaria Străchinescu)

 


Intră acum și în grupul de