Weekend încărcat cu evenimente, la Iulius Mall Suceava

Și în acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente îndrăgite, care să completeze sesiunile de shopping. Prichindeii vor învăța cum să realizeze decorațiuni inedite și se vor distra participând la jocuri și concursuri. Pentru cei mari, propunerea Iulius Mall este un periplu printre obiectele simbol cu patina timpului și invitație la dans, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

iulius-mall-suceava

Potrivit sursei menționate, de vineri până duminică, în perioada 4 – 6 noiembrie 2016, parterul Iulius Mall Suceava redevine un spațiu de prezentare a celor mai impunătoare obiecte cu patina timpului. Timp de trei zile, amatorii de artă și istorie vor putea descoperi poveștile unor piese reprezentative pentru diferite civilizații și perioade de timp. Colecționari din diferite colțuri ale țării vor expune cele mai preţioase amintiri, prin obiecte spectaculoase ancorate în trecut: mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri, cărți şi multe altele. Târgul Colecționarilor este organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Dacă e sâmbătă, atunci copiii prezenți în Iulius Mall beneficiază de o sesiune prelungită de distracție. Pentru a-și dezvolta abilitățile și creativitatea, cei mici pot participa la atelierul de creație, care se va desfășura de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii. Sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, ștrengarii vor picta măști din lemn. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar lucrările realizate prin îndemânarea celor mici le vor fi oferite cadou.

În document se arată că, de la ora 16.00, veselia copiilor va fi cuvântul de ordine în Iulius Mall. În zona magazinelor pentru copii, clovnul Bobo va da startul unei petreceri antrenante, cu jocuri, concursuri și farse amuzante.

Clienții care preferă mișcarea pe ritm sunt așteptați duminică, de la ora 17.00, la Iulius Mall Suceava. Invitaţia vine de la specialiştii Salsa Family, care vor anima parterul mall-ului cu talentul şi pasiunea lor. Pe ring sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc să danseze şi care vor să înveţe ritmuri latino caraibice, salsa, bachata, merenque şi kizomba.

 

loading...