“Târg de Crăciun” la Shopping City Suceava, în perioada 18 – 22 decembrie

Shopping City Suceava organizează în perioada 18 – 22 decembrie 2016, “Târgul de Crăciun”, eveniment – expoziţie dedicat sărbătorilor de iarnă.
”În cadrul târgului se vor prezenta delicioase bucate tradiţionale, constând în produse din carne, brânzeturi, miere şi produse apicole, prăjituri de casă, dar şi produse artizanale realizate de meşteri populari. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City Suceava o varietate de produse specifice sezonului rece. Pofticioşii vor putea alege dintre numeroase alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa de sărbători.

Totodată, “Târgul de Crăciun” reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de Crăciun, până la materiale textile, marochinărie şi alte articole specifice acestei perioade a anului”, se arată pe pagina de Facebook a complexului comercial sucevean.

Sursa citată mai precizează că pe parcursul celor cinci zile ale târgului, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută prin recitaluri de colinde și momente artistice cu obiceiuri de iarnă susținute de elevii de la Școala Populară de Artă din Suceava, dar și de grupuri folclorice bucovinene.
Sucevenii au ocazia de a vizita “Târgul de Crăciun” de la Shopping City Suceava, zilnic, între orele 09:00 – 21:00. (I.L.)