”Concertul de Anul Nou 2017” al Filarmonicii de Stat Botoșani, sâmbătă, la Iulius Mall Suceava

 

Anul 2017 debutează la Iulius Mall Suceava cu o surpriză muzicală, atât de îndrăgită de clienți. Sâmbătă, iubitorii artelor clasice sunt invitați la un concert special al Filarmonicii de Stat Botoșani și un spectacol de balet. În plus, în acest week-end se desfășoară și un atelier de creație pentru copii, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

” Iulius Mall Suceava îi invită pe clienți, pe 7 ianuarie, de la ora 19.00, la etajul mall-ului, să se bucure de un spectacol aparte, care îmbină simfonia și baletul. „Concertul pentru Anul Nou 2017” va fi susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, alături de care vor urca pe scenă tenorii Sorin Lupu, Eusebiu Huțan și Tiberius Simu. Sub bagheta dirijorului Ioan Adrian Morar, instrumentiștii vor interpreta fragmente din opere celebre, compuse de J. Strauss, G. Puccini, G. Verdi, P. I. Ceaikovski, Fr. Suppé, A. L. Webber, A. Barrosso și mulți alții. Spectacolul va fi completat și cu momente de balet, oferite de trupa „Cabaret Rising Sun”, din Brașov”, arată sursa citată.

Ultimele zile de vacanță pentru prichindei aduc motive de bucurie la Iulius Mall. Tot sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își pot pune în valoare îndemânarea la atelierul de creație.

”Prima întâlnire din acest an cu minunata lume a imaginației are ca temă realizarea unor tablouri, prin tehnica șervețelului. Năzdrăvanii vor fi îndrumați de specialiștii Creativ & Deco, iar materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall. La final, operele de artă vor putea înfrumuseța camera ștrengarilor”, se mai precizează în comunicatul Iulius Mall Suceava.