Festivalul Internațional de Folclor „Întâlniri bucovinene” se desfășoară în acest an la Câmpulung Moldovenesc în ultimul week-end al lunii iulie


Intră acum și în grupul de

Cea de 28-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Întâlniri bucovinene” se va desfășura în acest an la Câmpulung Moldovenesc în ultimul week-end al lunii iulie.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că vineri va pleca la Cernăuți pentru semnarea protocolului  între reprezentanții celor șase țări participante care se obligă să coopereze în organizarea şi desfăşurarea celei de a XXVIII-a ediţie a Festivalului „Întâlniri bucovinene”.

Negură a precizat că, în acest an, festivalul va fi organizat la Câmpulung Moldovenesc, în ultimul week-end al lunii iulie.

Festivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene” are o desfăşurare itinerantă și se desfășoară în localități din Polonia, Republica Moldova, Ucraina, România (Câmpulung Moldovenesc), Ungaria şi Slovacia.

Pe lângă caracterul unic în Europa, Festivalul Internaţional de Folclor „Întâlniri bucovinene” reprezintă un model de iniţiere a legăturilor bazate pe parteneriat între autorităţile locale – gazde ale festivalului, din cele șase ţări europene.

 


Intră acum și în grupul de