”Părinți teribili!” și actori celebri, într-o comedie de mare succes, la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Comedia de mare succes ”Părinți teribili!” se va juca luni, 3 aprilie a.c., de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Din distribuția piesei fac parte celebrii actori: Magda Catone, Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriș și Cristina Florea/Raluca Jugănaru.

„Părinţii teribili”, un spectacol de Diana Lupescu, după piesa lui  Jean Cocteau, vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii, în cadrul unei familii cu o concepţie tradiţională.

Când Michel, ajuns la douăzeci şi doi de ani, le spune părinţilor că e îndrăgostit, Yvonne, mama lui, intră în panică, simţind că îşi va pierde copilul iubit, aflat în centrul vieţii ei; tatăl, Georges, se sperie pentru că el depinde financiar şi „emoţional” de Léonie, mătuşa tinerei Madeleine. Léonie înţelege să coopereze la separarea tinerilor şi aranjează o întâlnire în apartamentul fetei, iar în urma unei abile „manevre” a lui Georges şi a aliatei sale, lucrurile se aranjează.

Biletele costă 70 lei (50 lei pentru elevi, studenti si pensionari ) si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de