Spectacolul ”Omul cu mârțoaga” de la Suceava se anulează. Biletele pot fi returnate la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor

Spectacolul ”Omul cu mârțoaga” care inițial trebuia să aibă loc la Suceava în data de 23 ianuarie a.c., iar ulterior a fost reprogramat pentru luni, 13 martie a.c., ora 19.00, se anulează din cauza distribuţiei incomplete la data programată, anunță reprezentanții Casei de Cultură a Sindicatelor.

Aceștia precizează că biletele pot fi returnate la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, de luni până vineri, între orele  09 – 17, tel. 0230 523 718.

Comedia ”Omul cu mârțoaga”, de George Ciprian, în regia lui Dan Tudor, are o distribuție de excepție cu actori de renume ai teatrului românesc. Este vorba despre Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Dragoş Ionescu,  Afrodita Androne, Tudorel Filimon, Orodel Olaru şi Andrei Duban.

Povestea piesei este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă. Arhivarul Chirică, interpretat de Dan Tudor, este un împătimit al curselor de cai. Această pasiune îl face sa cumpere o mârțoagă și să piardă în urma pariurilor făcute, nu numai banii dar și încrederea propriei soții (Alina Chivulescu), care îl părăsește și pleacă împreună cu un fost prieten Nichita (Marius Bodochi), dar și încrederea tuturor celor de care într-un fel sau altul depinde soarta sa și a copiilor săi : directorul şcolii (Tudorel Filimon), proprietarul calului (Andrei Duban) și inspectorul general (Orodel Olaru). Singurii oameni care îi rămân alături sunt: Varlam, cel mai devotat prieten (Dragoş Ionescu) și Fira servitoarea (Afrodita Androne).

Finalul spectacolului este cuceritor! Gloaba cumpărată de Chirică ajunge să câștige la curse, Chirică se îmbogățește, iar celelalte personaje încearcă să-i intre în grații.

Farmecul deosebit al interpretarii actorilor, comicul absurd dar și de situație al autorului George Ciprian, precum și rafinatul desen regizoral fac din “Omul cu mârțoaga” un spectacol încântător, un motiv minunat de a veni la teatru.