Ateliere de creație gratuite pentru copii, în fiecare sâmbătă, la Iulius Mall Suceava

Indiferent că vor să își petreacă timpul într-un mod interactiv sau că vor să își dezvolte abilitățile, prichindeii primesc din partea Iulius Mall Suceava o nouă invitație creativă.

În fiecare week-end, cei mici sunt așteptați să descopere cele mai frumoase idei de cadouri, decorațiuni sau jucării pe care le pot realiza singuri, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

”Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii din Iulius Mall Suceava, năzdrăvanii au posibilitatea de a participa la o nouă ediție a atelierului de creație. Pentru această săptămână, specialiștii Creativ & Deco le propun micilor artiști să realizeze decorațiuni cusute manual. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Toate materialele necesare le vor fi oferite de Iulius Mall Suceava, prichindeii aducând îndemânare, imaginație și voie bună. Atelierele de creație organizate de Iulius Mall stimulează abilitățile copiilor și sunt amuzante, fiind o activitate preferată de părinți pentru timpul liber al ștrengarilor.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, librăria Cărturești din Iulius Mall Suceava îi invită pe iubitorii de muzică acustică la un concert susținut de Mihai Ionuț Verniceanu și Daniel Irina. Intrarea la eveniment este liberă.

Cei care vor să își petreacă timpul în aer liber sunt așteptați să se bucure de ultimul week-end de funcționare a patinoarului Ice Dream din acest sezon. Arena de gheață va fi deschisă până duminică inclusiv, 19 februarie 2017”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)