Paula Seling și Filarmonica din Botoșani, în concert la Iulius Mall Suceava

 

Sfârșitul de săptămână stă sub semnul artelor muzicale la Iulius Mall Suceava. Îndrăgita destinație de shopping și relaxare lansează pentru clienții săi o nouă invitație în fascinanta lume a ritmurilor pop și clasice, sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 19.00, la etajul mall-ului, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

”<Concert de Primăvară> este susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, un cadou oferit de Iulius Mall, cu muzică pop și orchestrație simfonică antrenantă, care să reprezinte vivacitatea și energia noului anotimp. Totodată, este un omagiu adus femeilor, sărbătorite pentru frumusețea, gingășia și curajul lor. Fiind un concert special, evenimentul are și un invitat pe măsură, interpreta Paula Seling, a cărei voce reprezintă un simbol al peisajului muzical românesc. Publicul va avea prilejul de a se delecta cu un veritabil spectacol, care îmbină melodiile cunoscutei artiste, cu partiturile interpretate de instrumentiștii Filarmonicii de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu”, se arată în comunicat.

Sursa citată mai precizează că tot pentru a sărbători femeia, Iulius Mall Suceava a dat startul campaniei „Primăvara este în aer”.

”Până pe 8 martie inclusiv, toți clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate se pot înscrie la tombola cu premii adorate de doamne și domnișoare. În fiecare zi, prin tragere la sorți, sunt acordate patru premii: trei brățări Pandora și un ondulator automat Babyliss. În plus, primii 185 de participanți ai fiecărei zile sunt răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, seturi de beauty Sephora, aranjamente florale, dulciuri sau băuturi răcoritoare”, se mai arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.