Târg handmade, muzică și dans, pe agenda de weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zile de primăvară cu evenimente pline de energie și culoare îi așteaptă pe clienții Iulius Mall Suceava, în acest sfârșit de săptămână.

”De vineri până duminică inclusiv, în perioada 10 – 12 martie 2017, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă ediție a Târgul Handmade. Expozanți iscusiți își vor prezenta creațiile lucrate manual, spre încântarea celor care apreciază originalitatea și care vor să imprime un plus de personalitate garderobei sau locuinței lor. Clienții vor găsi la standuri bijuterii din fimo, pietre prețioase și semiprețioase, steampunk sau piele, accesorii pentru păr, piese vestimentare, papioane și genți, cutii pentru podoabe și tablouri pictate, cosmetice naturale, decorațiuni și multe alte articole lucrate cu migală sunt propunerile târgului din Iulius Mall Suceava. Fie că vor să își înnoiască colecțiile de bijuterii și accesorii în ton cu noile tendințe sau că vor să aducă mai multă culoare căminului, clienții vor găsi obiecte pentru toate preferințele.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, se va desfășura o nouă întâlnire creativă. Atelierul este susținut de specialiștii Creativ & Deco și se adresează tuturor prichindeilor care vor să își pună în valoare imaginația și îndemânarea. În acest week-end, cei mici vor crea pușculițe în formă de fluture, pentru a avea un simbol al primăverii și în spațiul lor de joacă. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar participanții își vor putea lua lucrările acasă.

Tot sâmbătă, de la ora 16.30, la etajul Iulius Mall se va desfășura cea de-a XI-a ediție a Festivalului „Gala Vedetelor de Mărțișor”. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Arlechin”, în colaborare cu Iulius Mall, și reprezintă un spectacol de muzică și dans, susținut de copii și tineri din județele Suceava, Botoșani și Iași. Totodată, în cadrul galei vor fi premiate mamele și profesorii care i-au sprijinit pe micii artiști și sportivi pentru a obține rezultate din pasiunile lor.

Iulius Mall Suceava lansează și în această duminică invitația la dans. Demonstrațiile gratuite vor fi oferite de Salsa Family, de la ora 17.00, însă pot participa toți cei care vor să înceapă primăvara în pași de salsa, bachata sau merengue”, se arată într-un comunicat transmis de Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de