Spectacolul „Părinţi teribili”, cu Magda Catone și Marius Bodochi, se amână pentru 10 aprilie


Intră acum și în grupul de

Spectacolul „Părinţi teribili” programat pentru luni 3 aprilie a.c., la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, se amână din motive organizatorice pentru luni, 10 aprilie a.c., la ora 19.30.

Reprezentanții Casei de Cultură Suceava precizează că biletele cumpărate pentru 3 aprilie rămân valabile pentru 10 aprilie.

„Părinţii teribili”, un spectacol de Diana Lupescu, după piesa lui  Jean Cocteau, vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii, în cadrul unei familii cu o concepţie tradiţională.

Când Michel, ajuns la douăzeci şi doi de ani, le spune părinţilor că e îndrăgostit, Yvonne, mama lui, intră în panică, simţind că îşi va pierde copilul iubit, aflat în centrul vieţii ei; tatăl, Georges, se sperie pentru că el depinde financiar şi „emoţional” de Léonie, mătuşa tinerei Madeleine. Léonie înţelege să coopereze la separarea tinerilor şi aranjează o întâlnire în apartamentul fetei, iar în urma unei abile „manevre” a lui Georges şi a aliatei sale, lucrurile se aranjează.

Din distribuția piesei fac parte celebrii actori: Magda Catone, Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriș și Cristina Florea/Raluca Jugănaru.

Biletele costă 70 lei (50 lei pentru elevi, studenti si pensionari) si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de