Seminarul “Impactul modificărilor fiscale în 2017”, vineri, la sediul CCI Suceava

La sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc, vineri, 31 martie a.c., începând cu ora 14:00, seminarul “Impactul modificărilor fiscale în 2017”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, CECCAR Suceava și Ordinul Consilierilor Juridici Suceava.

”În contextul recentelor modificări fiscale și financiar-contabile, seminarul propune abordarea Codului Fiscal, cu accent pe modificările fiscale aplicabile în 2017, impactul măsurilor asupra activității juridice și contabile a societăților, precum și impactul acestora asupra activității agenților economici.

Seminarul se va axa pe abordarea principalelor teme fiscale ale momentului, precum: impozitul specific, regimul fiscal al dividendelor în 2017, cota de taxă pe valoare adăugată (TVA) de 0%, precum și trecerea de la impozitul pe profit la micro și invers, majorarea plafonului aferent cheltuielilor sociale până la 5% din fondul de salarii, legea prevenției etc.”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Aceștia precizează că înscrierile la seminar se realizează prin transmiterea talonului de participare, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: office@ccisuceava.ro; Web: www.ccisv.ro. (Irina Lițu)