Seminarul “Impactul modificărilor fiscale în 2017”, vineri, la sediul CCI Suceava


Intră acum și în grupul de

La sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc, vineri, 31 martie a.c., începând cu ora 14:00, seminarul “Impactul modificărilor fiscale în 2017”.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, CECCAR Suceava și Ordinul Consilierilor Juridici Suceava.

”În contextul recentelor modificări fiscale și financiar-contabile, seminarul propune abordarea Codului Fiscal, cu accent pe modificările fiscale aplicabile în 2017, impactul măsurilor asupra activității juridice și contabile a societăților, precum și impactul acestora asupra activității agenților economici.

Seminarul se va axa pe abordarea principalelor teme fiscale ale momentului, precum: impozitul specific, regimul fiscal al dividendelor în 2017, cota de taxă pe valoare adăugată (TVA) de 0%, precum și trecerea de la impozitul pe profit la micro și invers, majorarea plafonului aferent cheltuielilor sociale până la 5% din fondul de salarii, legea prevenției etc.”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Aceștia precizează că înscrierile la seminar se realizează prin transmiterea talonului de participare, prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: [email protected]; Web: www.ccisv.ro. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de