Proiectul de educație plastică ”Atelier de icoane pe sticlă” se desfășoară, vineri, la Muzeul Etnografic ”Hanul Domnesc”


Intră acum și în grupul de

La Muzeul Etnografic ”Hanul Domnesc” se va desfășura, vineri, 31 martie a.c., Proiectul de educație plastică ”Atelier de icoane pe sticlă”, realizat de elevi din cadrul Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava.

”Ca urmare a parteneriatului încheiat între Muzeul Bucovinei și Colegiul de Artă, acest proiect educațional are ca scop colaborarea interinstituțională în vederea educării și implicării copiilor școlari în diverse activități extracurriculare, stimularea interesului elevilor pentru ceea ce reprezintă obiceiurile și tradițiile din Bucovina prin documentare și realizarea de lucrări practice, cultivarea aptitudinilor artistice ale copiilor, cât și transferul de experiență, metodologie și exemple de bună practică, în ambele sensuri, între unitățile partenere”, se arată într-un comunicat al Muzeului Bucovinei.

Coordonatorii acestui proiect educațional sunt profesorii Roxana Bliorțu și Oana Miron de la Colegiul de Artă și muzeograful Maria Crușninschi de la Muzeul Bucovinei, Serviciul Etnografie. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de