Wizz Air anunță creşterea frecvenţelor de zbor de pe Aeroportul Suceava cu ocazia Paştelui şi sezonului estival


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România, a anunțat, miercuri, începerea a trei noi rute de la Aeroportul Internaţional din Suceava spre Treviso, Bologna şi Roma Ciampino, în Italia.

„Pe lângă aceste noi servicii, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des spre Italia şi Marea Britanie în timpul sezonului estival, precum şi în timpul sărbătorilor pascale cu două zboruri speciale de la mijlocul lui aprilie spre Roma, Bologna şi Milano. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com de la doar 69 RON”, se arată în comunicat.

La doar şase luni de la primul zbor Wizz Air de pe aeroportul din Suceava, compania oferă acum cinci rute spre Italia şi Marea Britanie.
„Căutând mereu să vină în întâmpinarea nevoilor pasagerilor, Wizz Air creşte frecvenţa zborurilor în timpul sezonului estival şi oferă acum 3 zboruri pe săptămână spre Roma Ciampino şi Bologna şi patru zboruri spre Milano Bergamo, respectiv cinci zboruri săptămânale spre Londra Luton”, menționează compania.

NOUL PROGRAM DE ZBOR WIZZ AIR DIN SUCEAVA

 

DestinațieZile de operareÎncepere peZbor de PașteProgram de vară
Veneția Trevisoluni, vineri18 martieneschimbat
Roma Ciampinomarți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

29 iunie – 14 septembrie

Bolognamarți, sâmbătă28 martie13 aprilie

20 aprilie

marți, joi, sâmbătă

22 iunie – 14 septembrie

Milano Bergamomiercuri, vineri, duminicădeja activ10 aprilie

17 aprilie

luni, miercuri, vineri, duminică

19 iunie – 17 septembrie

Londra Lutonluni, miercuri, vineri, duminicădeja activluni, miercuri, joi, vineri, duminică

29 iunie – 22 octombrie

Directorul de comunicare al Wizz Air, Sorina Ratz, că este încântată să ofere de astăzi mai multe noutăți pentru clienții din Bucovina și să sărbătorească lansarea a trei noi rute din Suceava, spre Veneția Treviso, Bologna și Roma Ciampino, în Italia.

„În calitate de cel mai mare operator aerian din România cu tarife reduse în mod constant, continuăm să ne extindem rețeaua regională și să susținem piața locală de muncă în sectoarele aviației și turismului, consolidând, totodată, relațiile de afaceri între țări. Suntem permanent în căutare de moduri de a răspunde așteptărilor clienților, astfel că, odată cu noile rute, pasagerii din Bucovina vor avea oportunitatea să călătorească mai des în Italia și în Marea Britanie pe parcursul vacanței de Paște, cu ajutorul zborurilor speciale programate pentru jumătatea lunii aprilie, precum și pe parcursul sezonului cald. Echipajul nostru prietenos îi așteaptă pe pasagerii WIZZ la bord pe oricare dintre cele cinci rute disponibile de la aeroportul Suceava”, a spus Ratz.(N.B.)


Intră acum și în grupul de