Târg de antichități, demonstrații de intervenție ale Jandarmeriei și alte evenimente, în weekend, la Iulius Mall Suceava

Weekend-ul sucevenilor este bogat în evenimente, dacă este petrecut la Iulius Mall Suceava. Târg de antichități, atelier de creație, manifestări care marchează Ziua Jandarmeriei, casting de modele și sesiuni gratuite de dans sunt propunerile pentru acest sfârșit de săptămână, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

Astfel, de vineri până duminică, în perioada 31 martie – 2 aprilie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediție a târgului de obiecte cu patina timpului, atât de îndrăgit de clienți.

”Colecționarii s-au pregătit și de această dată cu piese de o eleganță aparte, care spun povești ale trecutului, spre încântarea celor pasionați de artă și antichități. Clienții pot admira și cumpără bijuterii, accesorii, articole decorative, elemente de numismatică și filatelie, argintărie, tablouri, piese de mobilier, cărți, instrumente muzicale și multe alte obiecte impresionante, la Târgul Colecționarilor.

Sâmbătă, 1 aprilie, prichindeii primesc din nou o invitație creativă. Atelierul care pune în valoare imaginația și îndemânarea năzdrăvanilor se desfășoară de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii. În această săptămână, micii meșteri vor realiza suporturi pentru instrumente de scris, pe care să le folosească pe propriul birou. Toate materialele necesare le vor fi oferite de Iulius Mall.

Tot sâmbătă, la etajul mall-ului, Agenția Kasta Morelly va organiza un casting de modele. Sunt invitați să participe tinere și tineri, care își doresc să prezinte pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week, ediția a IV-a.

Duminică, 2 aprilie, pe platoul Iulius Mall, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava va desfășura o serie de manifestări dedicate Zilei Jandarmeriei Române. Începând cu ora 10.00, detașamentul de intervenție al instituției va prezenta exerciții de intervenție profesională. În plus, publicul va putea admira un moment de dresaj al câinilor de serviciu, precum şi tehnica şi armamentul din dotarea structurilor de intervenţie din cadrul Jandarmeriei Române.

Seara de duminică este dedicată dansului. De la ora 17.00, echipa Salsa Family va oferi lecții gratuite celor dornici să deprindă mișcările latino”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)

 

loading...