Comedia romantică ”Fă tu primul pas” se joacă pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va găzdui, joi, de la ora 19.00, spectacolul ”Fă tu primul pas”, de Jean-Claude Carrière, în regia lui Andrei Munteanu.

Potrivit unui comunicat de presă, ”Fă tu primul pas”  este o comedie romantică surprinzătoare, plină de farmec şi extrem de vie, despre întâlnirea a doi oameni total diferiţi.

”Cum ar fi să te trezeşti într-o dimineaţă cu cineva în mijlocul apartamentului tău şi totul să se transforme într-un neaşteptat joc în doi? Refuz, seducţie, fugă, atracţie şi mult umor. O poveste de iubire care în afara teatrului ar fi putut dura trei luni, trei ani sau poate nu s-ar fi întâmplat niciodată”, arată sursa citată.

Unul dintre cei mai importanţi dramaturgi şi scenarişti francezi ai momentului, câştigător a numeroase premii, printre care Oscar, Bafta, Cesar şi Cannes, Jean-Claude Carrière este autorul a peste 130 de scenarii de film dintre care fac parte Cyrano de Bergerac şi The Unbearable Lightness of Being.

Din distribuție fac parte Raluca Aprodu şi Marius Călugăriţa, iar coregrafia este asigurată de Galea Bobeicu.

Durata spectacolului este de o oră și douăzeci de minute, iar prețul unui bilet este de 30 de lei pentru adulți și de 15 lei pentru elevi, studenți sau pensionari.

Rezervări, la telefon: 0759048677. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de