”O oră de poveste la muzeu”, un nou proiect educațional derulat de Muzeul Bucovinei

Muzeul Bucovinei derulează începând cu 8 aprilie a.c., în fiecare sâmbătă, de la ora 11, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din municipiul Suceava proiectul educaţional ”O oră de poveste la muzeu”.

”Specialiștii Muzeului de Ştiinţele Naturii  împreună cu colaboratorii lor așteaptă copiii,  însoțiți de părinți sau bunici, să intre în lumea poveştilor despre plante şi animale, să se joace, să îşi găsească proprile povesti şi să afle istorioare interesante despre muzeu.

Scopul proiectului este acela de a determina copiii să se simtă la muzeu ca  în familie, să-şi facă din acesta un prieten de joacă şi învăţare – muzeul devenind locul în care copii își imaginează, visează, pun întrebări, explorează, caută sau găsesc singuri răspunsuri, spun sau ascultă poveşti”, se arată într-un comunicat al Muzeului Bucovinei.

Informaţii suplimentare pentru cei interesaţi să participe se pot afla la telefon: 0230-213775 (Muzeul de Ştiinţele Naturii) sau la 0230-216439, interior 116 Muzeul Bucovinei (Biroul Educaţie, Marketing şi Comunicare), mai precizează sursa citată. (Irina Lițu)