Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin se desfășoară la Suceava, în perioada 4-7 mai

Municipiul Suceava va găzdui în perioada 4-7 mai a.c., Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin.

Potrivit unui comunicat  al USV, jocurile din cadrul competiţiei se vor desfăşura în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava și în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava.

La această competiție vor participa opt echipe calificate din următoarele șapte centre universitare: Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, Universitatea „Transilvania din Braşov, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, M.F. „Carol Davila” București, Academia de Studii Economice București, Universitatea din Piteşti, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Președintele Comisiei de Organizare este decanul Facultăţii Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, prof.univ.dr. Petru Ghervan (petrug@usv.ro).

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației Naționale, prin Federația Sportului Școlar și Universitar, în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, Federația Română de Handbal, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociația Județeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava. (Irina Lițu)