Edituri din ţară, din Republica Moldova şi Ucraina participă la Salonul de carte „Alma Mater Librorum” organizat la USV


Intră acum și în grupul de

Edituri din ţară, din Republica Moldova şi Ucraina vor participa la a IV-a ediţie a Salonului de carte “Alma Mater Librorum” organizat la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, perioada 11-12 mai 2017.

FOTO- Arhivă

Potrivit unui comunicat de presă al USV, programul Salonului de carte „Alma Mater Librorum” include lansări şi prezentări de publicaţii, schimburi de experienţă între editurile prezente, vânzare de carte la standul organizat de Biblioteca USV şi o prezentare a ofertei de stagii de cercetare la Memorialul Ipoteşti.

“Manifestarea este iniţiată şi organizată de Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, cu sprijinul conducerii USV, şi îşi propune să apropie cititorul de cartea academică, ştiinţifică, de literatură, de traducerile din autori consacraţi. Iubitorii de carte sunt invitaţi să se întâlnească cu autori, directori de edituri, personalităţi ale culturii româneşti şi străine, într-un dialog în prezenţa cărţilor”, se precizează în comunicatul USV.

La evenimentul la care au fost invitate edituri din ţară, din Republica Moldova şi Ucraina, participă şi Editura USV, dar şi alte edituri sucevene. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de