Competiție Kendama și Târg al ofertelor educaționale, în weekend la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Parterul Iulius Mall Suceava va găzdui vineri, 12 mai 2017, de la ora 10.00, o nouă ediție a Târgului Ofertelor Educaționale.

Potrivit unui comunicat al centrului comercial, evenimentul vine în sprijinul viitorilor liceeni, pentru a-i ajuta să aleagă cea mai potrivită instituție de învățământ pentru aptitudinile și aspirațiile lor.

”La târg vor fi prezentate ofertele educaționale ale liceelor din județul Suceava, iar agenda va fi completată de momente artistice, testări psihologice și ateliere de dezvoltare personală. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava și Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava”, arată sursa citată.

De vineri până duminică, cei pasionați de obiecte lucrate manual sunt invitați la o nouă ediție a Târgului Handmade, de la parterul Iulius Mall.

”Piese vestimentare, accesorii și bijuterii realizate din materiale și prin tehnici aparte, care să dea un plus de personalitate ținutelor, dar și obiecte decorative, lumânări parfumate și tablouri create cu migală sunt propunerile artizanilor prezenți la târg”, se precizează în comunicat.

Sâmbătă este despre prichindei și creativitatea lor, la Iulius Mall.

”De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici își vor putea fructifica îndemânarea și imaginația realizând obiecte utile și care le vor înfrumuseța propriul birou. În această săptămână, specialiștii Creativ&Deco îi vor învăța pe năzdrăvani să facă suporturi pentru instrumente de scris în formă de fluturaș. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar copiii vor putea lua lucrările acasă”, arată sursa citată.

Duminică, pe 14 mai, Iulius Mall și clubul KNDM îi invită pe împătimiții jocului Kendama la o competiție special dedicată lor.

”Prima ediție a concursului KNDM Open se va desfășura de la ora 10.00, la etajul Iulius Mall, în zona Cinema City. Competiția va avea două categorii, începători și profesioniști, iar cei mai buni jucători vor fi premiați.

Invitați speciali ai evenimentului sunt Oase, Alpha și Shao, jucători profesioniști din România, modele pentru pasionații de Kendama din întreaga țară. Kendama este un joc de inspirație japoneză, care combină exercițiul fizic cu dezvoltarea abilităților de coordonare, atenția, concentrarea și perseverența, fiind o opțiune antrenantă de petrecere a timpului liber”, se menționează în comunicatul Iulius Mall Suceava.

Tot duminică, de la ora 18.00, parterul complexului comercial se va transforma în ring de dans. Membrii Salsa Family îi vor învăța pe clienții pasionați de mișcările ritmate pașii de caraibice, salsa, bachata și merengue. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de