Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni, gazda Festivalului cultural-artistic al elevilor şi studenţilor din MAI

La Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, se va desfășura în zilele de 17 și 18 mai a.c., cea de-a XIX-a ediție a Festivalului cultural-artistic al studenţilor şi elevilor din instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, locotenent-colonel Cristian Ipate, activitatea va reuni studenţi din Academia de Poliţie şi elevi din şcolile de subofiţeri de jandarmi de la Fălticeni şi Drăgăşani, precum şi elevi de la şcolile de poliţie şi poliţie de frontieră de la Cluj Napoca, Câmpina şi Oradea.

”Probele de concurs sunt: muzică uşoară, muzică folk, muzică populară, secţiunea instrumentală şi creaţie literară (poezie).

Festivalul se va încheia cu un spectacol de gală dedicat tuturor participanţilor, precum şi elevilor jandarmi din Fălticeni, ce va cuprinde momente muzicale interpretate de către membri ai Ansamblului Artistic „Ciocârlia” şi angajaţi ai M.A.I.”, a arătat Ipate.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural al MAI şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. (Irina Lițu)