Aproximativ 100 de poștași suceveni se vor întrece sâmbătă, la ”Marșul Factorilor Poștali” ce va avea loc la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Stadionul din orașul Gura Humorului va găzdui sâmbătă, 20 mai a.c., începând cu ora 9:00, o nouă ediție a ”Marșului Factorilor Poștali”.

Potrivit directorului Oficiului Județean de Poștă Suceava, Nicolai Costrâș, la linia de start se vor alinia aproximativ 100 de poștași din tot județul Suceava, care vor fi susținuți din tribune de membrii familiei și de colegi.

”A devenit deja o tradiție ca în fiecare an să organizam competiția profesional-sportivă <Marșul Factorilor Poștali>, debutul acestei  întreceri fiind înregistrat în anul 1977, la București”, a declarat Nicolai Costrâș.

El a precizat că festivitățile de premiere vor avea loc începând cu orele 12.00, la Pensiunea ”Casa Domnească” din localitatea Cacica.

Evenimentul este organizat de Oficiul Județean de Poștă (OJP) Suceava, în colaborare cu Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România-Filiala Suceava și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de