O nouă reprezentație a spectacolului ”Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, pe 1 iunie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Spectacolul ,,Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, în regia renumitului Alexander Hausvater se va juca joi, 1 iunie 2017, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

Spectacolul a avut premiera pe 15 mai 2017 și a fost un succes binemeritat al echipei de producție, obținând atât elogiile criticilor, cât și aprecierea publicului spectator, care, la final, a chemat actorii la scenă de patru ori.

”La două săptămâni de la premiera care s-a jucat cu casa închisă, avem bucuria să oferim publicului sucevean o nouă reprezentație a acestui spectacol”, se arată într-un comunicat al Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava.

Despre actorii ce joacă în spectacolul ,,Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, criticul de teatru Oltița Cântec a spus: „Un atu al trupei suce­vene e omogenitatea ei. Sunt actori tineri, au cotă valorică apropiată, sunt complementari ca tipologii si func­ționează ca echipă”.

Dramaturgul Matei Vișniec a declarat după premieră că, în sfârșit, Suceava poate exporta teatru pe scenele festivalurilor internaționale.

Spectacolul este programat pentru 1 iunie, 2017, ora 19. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari este doar 10 lei.

Relații și rezervări bilete: telefon 0759 048 677 sau pe adresa de email [email protected].(Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de