Piesa de teatru „Un bărbat şi mai multe femei”, cu Magda Catone și Claudiu Bleonț, se joacă la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de

Spectatorii suceveni îi pot urmări pe actorii Claudiu Bleonţ şi Magda Catone într-o piesă de teatru de excepţie, ,,Un Bărbat şi mai multe femei” de Leonid Zorin.

Spectacolul va avea loc marți, 6 iunie a.c., începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Acţiunea piesei îl plasează pe Gavrunski, personajul interpretat de Claudiu Bleonţ, ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibilă.

Pe parcursul piesei, el trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puţin de opt tipologii.

Magda Catone interpretează pe rând femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

„Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul? Acest spectacol vă va aduce zîmbetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia? Autorul piesei este Leonid Zorin, iar regia şi distribuţia poartă semnătura lui Claudiu Bleonț şi Magda Catone”, au arătat organizatorii.

Biletele costă 70 lei (50 lei pentru elevi, studenți și pensionari ) și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230/523718.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de