Vernisajul expoziției internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, vineri, la Muzeul de Științele Naturii


Intră acum și în grupul de

La Muzeul de Științele Naturii din Suceava va avea loc vineri, 30 iunie a.c., la ora 12, vernisajul expoziției internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, eveniment organizat de Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gandeste.org.

Potrivit organizatorilor, la cea de a XI-a ediție a expoziției internaționale, care a avut drept temă ”Think Europe?!”,  s-au înscris în concurs 234 de caricaturiști cu 747 de caricaturi,  din 54 de tări.

”Chiar de la început, de la primele ediții,  această competiție a crescut atât în numarul de participanti cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume. Pentru această ediție, FECO a apreciat evenimentul de la Suceava cu patru stele (din cinci)”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Juriul expozitiei, format din caricaturiștii Mihai Pinzarul Pim, George Licurici și Ovidiu Ambrozie Borta BOA,  împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au  stabilit  caricaturile pentru  expozitia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum si lucrarile premiate din acest an.

Reamintim că premiile sunt: Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur, Premiul II – 300 € + diplomă,  Premiul III – 100 € + diploma, Mentiune  – diploma + medalii, Mentiune – diploma + medalii, Mentiune – diploma + medalii și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de