Acțiune de curățenie în parcurile din Suceava și concert al trupei Proconsul, pe esplanada Casei de Cultură


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt invitați să ia parte, în luna august, la o acțiune de curățenie în zona parcurilor din municipiu, iar la final să se bucure de un concert al trupei Proconsul.

„În perioada următoare vom organiza mai multe acțiuni în Suceava, sub denumirea Upgrade. Ne dorim ca orașul nostru să treacă la următorul nivel indiferent dacă vorbim de cultură, curățenie, relații sociale, integritate și valori morale, speranță și o viață mai bună. Lucrul acesta este posibil prin implicarea noastră, a tuturor”, a informat Beniamin Husarciuc, reprezentant al organizației Liderii de Mâine.

Astfel, vineri și sâmbătă, 11 și 12 august, de la ora 10.00, va avea loc o acțiune de curățenie în Suceava, zonele urmând a fi stabilite în următoarea perioadă.

Beniamin Husarciuc a precizat că fiecare persoană implicată în acțiunea de curățenie va primi un tricou personalizat și o gustare la prânz, iar vineri, 11 august, de la ora 20.00, pe esplanada din fața Casei de Cultură va avea loc un concert al trupei Proconsul, în deschidere fiind progamat un recital al trupei Not an idol din Republica Moldova.

Așteptăm 10.000 de oameni să fie prezenți pe Esplanada Casei de Cultură. Proconsul este o trupă apreciată în țara noastră, dar dincolo de muzica frumoasă, apreciem mesajul cântecelor lor. Pe lângă muzică, vom asculta mărturiile câtorva persoane care au învins diverse dependențe. Cătălin Nicolae va veni de la București și ne va povesti cum a reușit să scape de dependența de heroină și cum a fost schimbată viața lui. B. Dempsey este un om de afaceri care a fost dependent de alcool și droguri, dar acum conduce un business de miliarde de dolari. Vom împleti acest povești de viață cu mesajul pozitiv al muzicii”, a menționat Husarciuc.

De asemenea, sâmbătă, 12 august, de la ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură, va concerta trupa Not an idol din Republica Moldova, surpriza serii fiind un speaker de succes.

Intrarea la evenimente este gratuită.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de