Expoziţia de pictură şi grafică semnată de Doina Vianora Catargiu și Mihai Pânzaru-PIM va fi vernisată, vineri, la Muzeul Bucovinei

Galeria „Hol” de la parterul Muzeului Bucovinei găzduieşte, în perioada 18 iulie -10 august 2017, o expoziție de pictură și grafică semnată de Doina Vianora Catargiu și Mihai Pânzaru-PIM”.

Vernisajul expoziției care prezintă 22 pânze pictate (portrete, flori,şi peisaj românesc, european şi african) şi opt planşe de grafică sepia, format A1, va avea loc vineri 21 iulie a.c., la orele 13:00.

Expoziţia se doreşte a fi o manifestare specială, o dedicaţie, un cadou de nuntă pentru Andreea, fiica familiei Amfilofie şi Doina Vianora Catargiu, care se căsătoreşte cu Joseph, alesul francez al inimii sale.

”Mesajul estetic al expoziţiei este o urare de căsnicie lungă şi fericită, „Casă de piatră!”, pentru  fericiţii îndrăgostiţi”, arată autorii expoziției.

Expoziția este organizată de Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural ”Bucovina” – Atelierul de artă contemporană și Filiala Suceava a U.A.P.R.