Trupa E.M.I.L. va concerta la Bucovina Rock Castle în locul formației Travka


Intră acum și în grupul de

Trupa de punk rock E.M.I.L. va concerta în locul formației Travka la cea de-a VII-a ediție a Festivalului „Bucovina Rock Castle” care se va desfășura, în intervalul 25-27 august a.c., în șanțul de apărare al Cetății de Scaun a Sucevei. În fiecare seară, concertele vor începe de la ora 20.00.

 

Potrivit organizatorilor, Travka nu va mai concerta la Bucovina Rock Castle din cauza unei probleme de sănătate a unuia dintre membrii trupei. Concertul era programat să aibă loc sâmbătă seara.

„Ne pare nespus de rău și suntem alături de colegul nostru muzician ce trece prin momente dificile”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

Sursa citată a mai arătat că în locul celor de la Travka va concerta trupa E.M.I.L..

„Pentru cine a fost la BRC 2016, nu e nici o îndoială că E.M.I.L. fac un show ca la carte și <<energia>> este elementul cheie al tuturor concertelor lor. Le mulțumim că au fost de acord să ne ajute și știm că ne vom distra maxim cu ei și cu voi!”, au precizat organizatorii.

Biletul de intrare la Festivalul Bucovina Rock Castle, ce se va desfășura în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei, va costa 20 de lei, iar abonamentul pe toată durata evenimentului 30 de lei.

Organizatorii au pus în vânzare abonamente on-line, care pot fi procurate de pe www.iabilet.ro.

La Festivalul „Bucovina Rock Castle”, organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” și Muzeul Bucovinei, vor evolua următoarele trupe:

25 august:

Toy Machines (Suceava), Relative (Cluj-Napoca), Basska (București), Planets of Zeus (Grecia), Russkaja (Austria);

26 august:

Sky Swallows Challenger (Cluj-Napoca), Fluturi Pe Asfalt (Cluj-Napoca), E.M.I.L., Luna Amara (Cluj-Napoca), Twelve Foot Ninja (Australia);

27 august:

Unflicted (București), White Walls (Constanța), Altar (Cluj-Napoca), Kempes (București), Anti-Flag (SUA).

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de