Evoluții de înaltă acrobație aeriană la cea de-a șasea ediție „Suceava Air Show”. PROGRAMUL detaliat al evenimentului


Intră acum și în grupul de

La Aeroportul „Ștefan cel Mare” va avea loc sâmbătă, 26 august, cea de-a șasea ediție a evenimentului „Suceava Air Show”. În cadrul manifestării vor fi evoluții de înaltă acrobație aeriană, spectacolul aviatic urmând să aibă loc între orele 15:00 și 20:30.

Potrivit programului, accesul publicului la „Suceava Air Show” va fi permis încă de la ora 13:30.

 

Ceremonia de deschidere a evenimentului va avea loc la ora 15:00, cu prezentarea drapelului național de către Daniel Mitric, președintele Bucovina Fly Club cu o aeronavă Zlin Savage, iar parașutiști din cadrul Aeroclubului României  – „Blue Wings” – se vor lansa cu drapelul național din aeronava Antonov An-2.

„Suceava Air Show” va continua până la ora 20:30, cu lansări de parașutiști, acrobații aeriene cu avioane, elicoptere și planoare.

„Ca noutate, anul acesta ne vor onora cu prezența, într-o demonstrație aeriană, și Forțele Aeriene Române cu două avioane IAR 99 Soim și două elicoptere IAR 330 Puma Socat de la Baza Aeriană 95 Bacău”, au arătat organizatorii evenimentului.

De menționat este faptul că sucevenii interesați să ajungă la spectacolul aviatic de la Aeroportul Suceava vor putea apela la mijloacele de transport TPL. Începând cu ora 13:00 și până la ora 21:00, vor fi curse TPL din 20 în 20 de minute spre Aeroport, din stația din centrul Sucevei.

De asemenea, cei care doresc să ajungă cu mașinile la mitingul aviatic au la dispoziție trei căi de acces spre aeroport.

Astfel, a fost amenajat drumul vechi spre Aeroport dinspre Dumbrăveni de la intrarea în Salcea și se va deschide o intrare în incinta Aeroportului, nu pe poarta principală ci pe partea dreaptă pentru a se asigura un acces facil. Totodată, a fost amenajat și drumul care vine de la Siminicea.

PROGRAMUL evenimentului:

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de