Patru persoane implicate într-o altercaţie pe terasa unui bar din Fălticeni. Un tânăr a fost rănit


Intră acum și în grupul de

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 49 de ani au fost implicați într-o altercație, pe terasa unui bar din Fălticeni. Un tânăr de 25 de ani a suferit leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

FOTO: http://www.gazetanord-vest.ro

Potrivit IPJ Suceava joi, la ora 22.15, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe terasa unui bar din localitate a izbucnit o altercaţie.

Astfel, la fața locului s-au deplasat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, polițiștii stabilind că în jurul orei 22.00 doi bărbaţi de 49 de ani şi respectiv 43 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, se aflau pe terasa barului respectiv, intrând în conflict cu doi tineri de 25 şi 32 de ani, tot din localitate.

„Cele patru persoane s-au lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente şi ascuţit-înţepătoare, tânărul de 25 de ani suferind leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, urmând ca în cadrul activităţilor de cercetare penală, derulate sub coordonarea unităţii de parchet competente să se stabilească cu exactitate condiţiile producerii agresiunii, dar şi participaţia penală a autorilor şi să se dispună măsurile legale care se impun.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de