Stagiu de creație la Vatra Dornei, în cadrul proiectului ”Coregrafii sociale” care se desfășoară la USV

Echipa internaţională de artişti care urmează să realizeze un spectacol de dans contemporan în cadrul proiectului ”Coregrafii sociale”, ce va include elemente de dansuri africane şi sud-americane, se află până marți, 19 septembrie, într-un stagiu de creație la Vatra Dornei, la Centrul Teritorial de Învățare și Educație Continuă al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV), anunță coordonatorul proiectului, Tudor Bălinișteanu.

”Spectacolul rezultat va fi prezentat în sala Auditorium „Joseph Schmidt” a Universităţii, pe 24 septembrie, la ora 19:00, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” din Suceava, pe 25 septembrie, la ora 19:00, în curtea interioară a Cetăţii de Scaun Suceava, pe 27 septembrie, la ora 19:00, în funcție de condițiile meteo şi în Bucureşti, pe 29 septembrie, la ora 19:30,  la sala „Stere Popescu”, Bd. Mărășești 80.

La toate aceste spectacole intrarea este gratuită”, arată Tudor Bălinișteanu.

Proiectul cultural  „Coregrafii sociale: conectivitate relațională în plan personal și social prin dansuri africane” este finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional şi USV şi se desfăşoară în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

loading...