Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va găzdui, sâmbătă, workshop-ul „Publishing Digital”


Intră acum și în grupul de

La sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava va avea loc sâmbătă, începând cu ora 9:30, workshop-ul „Publishing Digital” susținut de Iuliana Alexa, redactor şef al revistei Psychologies şi manager al agenţiei de publishing digital Contentup.

Iuliana Alexa

 

„Workshop-ul va fi structurat în două secțiuni: sesiunea de prezentare în care vor fi abordate teme precum: pașii esențiali în promovarea unei afaceri în mediul online, aspecte privind structurarea unui conținut de calitate și de interes în cadrul unui site, precum și mecanismele mesajelor virale pe internet, iar în partea a doua a workshop-ului va fi organizat un atelier de lucru, având drept temă: Ce fel de blog să-mi fac și cum să-l populez cu conținut?”, au precizat reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

Participarea la workshop este gratuită, iar înscrierile se realizează prin email sau fax la următoarele date de contact: Str. Universității, nr. 15-17, Suceava RO, Tel.  +40 230 521 506, Fax: +40 230 520 099, E-mail: [email protected]; Web: www.ccisv.ro.


Intră acum și în grupul de