O nouă reprezentație a spectacolului „D’ale carnavalului”, de I. L. Caragiale, sâmbătă, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Piesa regizată de Tudor Lucanu se joacă cu casa închisă


Intră acum și în grupul de

O nouă reprezentație a spectacolului „D’ale carnavalului”, de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, va avea loc sâmbătă, pe 23 septembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Acestă piesă a deschis joi, 14 septembrie a.c., cea de-a doua stagiune teatrală de la Suceava, spectacolul fiind jucat cu casa închisă.

 

Potrivit reprezentanțillor Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, și cea de-a doua reprezentație a spectacolului „D’ale carnavalului” se va juca cu casa închisă.

„Știm că e neplăcut pentru cei care doresc să vadă spectacolul să nu mai găsească bilete disponibile. Pentru noi însă e un semnal că teatrul are căutare, că începe să devină o prioritate iar asta ar trebui să ne facă pe toți sucevenii mai interesați de bucuria pe care ne-o poate oferi lumea teatrului. Cert este că nu va rămâne nimeni pe dinafară; spectacolul se va mai juca și toată lumea va avea oportunitatea să-l vadă”, a precizat directorul adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu.

În ultima săptămână a lunii septembrie, la Teatrul Municipal, vor mai fi patru spectacole, unul de dans contemporan, unul de teatru pentru copii și două spectacole puse în scenă de actorii suceveni.

Astfel, luni, 25 septembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va avea loc un spectacol de dans contemporan – Tabularasa, un proiect cultural finanțat de AFCN și Universitatea „Ștefan cel Mare”, în colaborare cu Centrul Național al Dansului București. Spectacolul evidențiază în interpretare rolul dansului în vindecarea traumelor personale și sociale și include elemente africane și sudamericane, intrarea fiind liberă.

Pe 27 septembrie, de la orele 11:00 și 13:00 se va juca „Albă ca Zăpada”, de Frații Grimm, un spectacol invitat pentru copii, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” din Iași. La acest spectacol prețul unui bilet este de 7 lei.

Spectacolul „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, de Tankred Dorst și Ursula Ehler, după o nuvelă de Miguel de Unamuno, în regia lui Alexander Hausvater, se va juca pe 28 septembrie, de la ora 19:00, iar spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John Millington Synge, în regia Antonellei Cornici se va juca pe 30 septembrie, de la ora 19:00.

Pentru spectacolele „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare” și „Un playboy de peste deal”, biletul costă 20 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Rezervări, la telefon: 0759048677 sau online: [email protected]


Intră acum și în grupul de