Expoziție de fotografie și pictură în aer liber, la Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Asociația Ghizilor din Bucovina organizează, sâmbătă și duminică, pe 21 și 22 octombrie, în Fălticeni, două evenimente în aer liber, în cadrul programului Cultura în Parc.

Potrivit organizatorilor, fălticenenii vor avea posibilitatea să descopere expoziția fotografică „Înălțimi. Riscuri.  Bucurii”, ce prezintă fotografii cu tematică montană și nu numai, realizate de către membrii Asociației Ghizilor din Bucovina, cât și de prieteni ai acesteia.

Astfel, vor expune următorii fotografi: Cătălin Urdoi, Codrin Anton, Sebastian Romănescu, Ciprian Constantineanu, Iustin Buculei, Daniela Tărniceru și Daniela Ursu.

În ceea ce privește expoziția de pictură, aceasta aparține elevilor de la Palatul Copiilor din Suceava și însumează 20 de lucrări, realizate sub îndrumarea prof. Petronela Rusu.

„Ambele expoziții vor fi expuse sâmbătă și duminică, începând cu ora 13:00 pe esplanada din Fălticeni”, au precizat organizatorii.

Reprezentanții Asociației Ghizilor din Bucovina au mai arătat că sponsorul principal al acestui eveniment, organizat în colaborare cu Primăria Fălticeni, este Inpride Fălticeni.

 


Intră acum și în grupul de