Spectacolul „Central Park” de Woody Allen, pe scena Casei de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava se va juca, pe 16 noiembrie, de la ora 19.00, spectacolul de teatru „Central Park”, o comedie de Woody Allen.

 

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Florin Busuioc, Andreea Grămoşteanu, Bogdan Talaşman, Adelaida Zamfira şi Ioana Mărcoiu. Regia este semnată de Dragoş Câmpan.

Potrivit organizatorilor, în „Central Park” Woody Allen spune în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele.

„Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și a situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată. Central Park este o comedie care ne pune pe gânduri, la finalul căreia îți vine să spui un singur lucru: <<Vreau s-o mai văd o dată!>>”, au transmis organizatorii spectacolului.

De precizat este faptul că această piesă de teatru a fost programată pentru data de 15 noiembrie, însă din motive organizatorice spectacolul a fost amânat pentru data de 16 noiembrie, de la ora 19.00, biletele cumpărate fiind valabile.

Prețul unui bilet este de 60 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari – 50 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230/523718.

 

loading...