Mai multe manifestări culturale vor fi organizate cu ocazia Zilelor Casei Corpului Didactic”George Tofan” Suceava


Intră acum și în grupul de

Mai multe manifestări culturale vor fi organizate în perioada 3-10 noiembrie 2017 în diferite locaţii cu ocazia Zilelor Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, printre acestea numărându-se vernisarea unei expoziţii, lansarea unui volum, o conferinţă şi un workshop cu tema “Mentorul care inspiră”, dar şi o reprezentaţie de teatru.

Directorul Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava, profesor Manuela David, a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că Zilele Casei Corpului Didactic “George Tofan” Suceava se vor desfăşura în perioada 3-10 noiembrie 2017, manifestările debutând vineri, la orele 11,00, la Muzeul de Istorie Suceava cu vernisajul expoziţiei de pictură “99 + 1 = 100”, realizată de copiii de la Așezământul Sfântul Ierarh Leontie  Rădăuți în cadrul Atelierului de pictură Vasile Popescu, la care va participa criticul de artă dr. Olimpia Tudoran Ciungan de la Muzeul Național Brukenthal Sibiu.

Potrivit programului, în cursul zilei de duminică, 5 noiembrie 2017, începând cu orele 10,00, la Școala Gimnazială „George Tofan” Bilca va avea loc o manifestare comemorativă “GeorgeTofan (1880 – 1920 – 2017)”, iar luni, de la ora 10,00, la sediul la CCD “George Tofan” Suceava va avea loc lansarea volumului Sub semnul Clepsidrei, ce poartă semnătura profesorului Luiza Butnaru, fost director al acestei instituţii.

Manifestările incluse în cadrul Zilelor Casei Corpului Didactic”George Tofan” Suceava continuă miercuri, 8 noiembrie, de la orele 18,00, la Teatrul Municipal “Matei Vișniec” Suceava, cu o conferință intitulată “Mentorul care inspiră”, urmată de la ora 19,00, de prima reprezentație a piesei de teatru “Trei surori”, de A. P. Cehov, în regia  Catincăi Drăgănescu, o producție PunctArt în colaborare cu Teatrul Matei Vișniec Suceava.

Zilele CCD Suceava se încheie vineri, 10 noiembrie 2017, cu workshop-ul “Mentorul care inspiră”, organizat la Școala Gimnazială George Tofan Bilca.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de