Premiera spectacolului „Trei surori”, noi reprezentații ale pieselor „D’ale Carnavalului” și „Kebab”, dar și un concert susținut de Mihai Mărgineanu, în noiembrie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

În luna noiembrie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava vor fi șapte spectacole, între care și premiera piesei „Trei surori”, de Anton P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu.

„Cele șapte spectacole sunt din cele mai diverse, de la producții proprii sau în parteneriat, până la spectacole invitate pentru copii și concerte cu artiști celebri”, a precizat, marți, directorul general adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu.

Astfel, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc premiera spectacolului „Trei surori”, de Anton P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, o coproducție PunctArt și Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava.

De asemenea, pe 15 noiembrie, de la orele 11:00 și 13:00 se va juca „Vrăjitorul din Oz”, un spectacol invitat pentru copii, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” din Iași.

Piesa de teatru „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan, va putea fi urmărită pe 17 și 24 noiembrie, începând cu ora 19:00, specatcolul fiind dedicat luptei împotriva traficului de persoane.

De asemenea, spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John Millington Synge, în regia Antonellei Cornici se va juca pe 23 noiembrie, de la ora 19:00, iar „D’ale carnavalului”, de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, pe 27 noiembrie, de la ora 19:00.

„Teatrul sucevean va marca, de asemenea, Ziua Bucovinei. Cu o zi înaintea acestei sărbători, pe 27 noiembrie, vă invităm la <<D’ale Carnavalului>>, de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, un spectacol de succes la care intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile”, a mai spus Alina Mihăescu.

Pe 29 noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc un concert susținut de Mihai Mărgineanu.

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677, de luni până vineri între orele 8:00-14:00, sau pe adresa de e-mail [email protected]. Biletele se eliberează de luni până vineri, între orele 13:00-16:00.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de