Profesorul Mamadou Dramé de la Universitatea Cheickh Anta Diop din Dakar- Senegal, susține două conferințe la Suceava


Intră acum și în grupul de

 

Fost bursier al Guvernului României în cadrul programului „Eugène Ionesco” și prezent ca stagiar postdoctoral la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în anul 2010, profesorul Mamadou Dramé de la Universitatea Cheickh Anta Diop din Dakar, Senegal, revine la Suceava în perioada 19-23 noiembrie a.c, într-o misiune didactică și științifică, a anunțat Universitatea Suceava.

Potrivit sursei citate, marți, 21 noiembrie, ora 16:00, la Centrul de Reușită Universitară, în colaborare cu Centrul de Cercetare Analiza Discursului (USV), Profesorul Mamadou Dramé va susține conferința „Vivre sa jeunesse à travers les langues en Afrique”.

Miercuri, 22 noiembrie, ora 18:00, în cadrul „După-amiezilor francofone”, Biroul francez va găzdui conferința dedicată publicului francofon și francofil din Suceava, intitulată „Les langues en Afrique: enjeux politiques, culturels, idéologiques et identitaires”, susținută de profesorul Mamadou Dramé.

În aceeași zi, la ora 17:00, la Biroul francez, Margot Berthelin, lector francez la Suceava, va discuta cu elevii care se pregătesc pentru examenul DELF despre educație și învățarea limbilor străine.


Intră acum și în grupul de