„Ora poveștilor de Crăciun”, la Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” Suceava


Intră acum și în grupul de

În această lună, copiii sunt așteptați la Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” Suceava unde, în fiecare joi, se va desfășura „Ora poveștilor de Crăciun”, alături de actorii Clara Popadiuc și Răzvan Bănuț.

Potrivit managerului Bibliotecii Bucovinei „I.G.Sbiera” Suceava, Gabriel Cărăbuș, „Ora poveștilor de Crăciun” va avea loc în următoarele trei săptămâni, de la ora 17:00, la Secţia Împrumut pentru copii a bibliotecii, intrarea fiind liberă.

„Care copil nu adoră poveștile? Amuzante și cu întâmplări nemaipomenite, poveștile au un impact major și benefic asupra educației copiilor. Educația prin povești este unul dintre cele mai eficiente moduri de a le stimula creativitatea copiilor și a-i ajuta să crească armonios.

Atrași de fantastic și mister, copiii vor descoperi povestea renului Rudolf, a bradului de Crăciun, a omului de zăpadă și a lui Moș Crăciun”, a precizat Gabriel Cărăbuș.

El a menționat că Biblioteca Bucovinei dorește ca prin acțiunile propuse să dezvolte între preocupările zilnice ale copiilor obiceiul de a citi, alăturându-se în felul acesta părinților, bunicilor sau fraților care le citesc povești celor mici.

 


Intră acum și în grupul de